Gânduri în rânduri

Am observat că îți place cum scriu. Îți place accentul meu și felul în care apăs ușor pe fiecare cuvânt, mai ales atunci când îți vorbesc din suflet. Crezi că ai vrea să scriem împreună… Încerci să-mi pui semne de întrebare urmate de prea multe de exclamare. Încerc să-ți răspund și să te fac să înțelegi că am terminat demult cu textele scurte, compunerile de școala generală și chiar și cu referatele copiate din vremea liceului. Cele ce vreau să le scriu nu sunt nici scenarii și nici amintiri care încă mă mai bat pe umăr.

Povești. Vreau să scriu povești. Povestea zilei de mâine și a celei de poimâine și a celorlaltor care vin după poimâine. Bucățică cu bucățică, zi după zi, minute și clipe minunate îmbinate toate într-o poveste care să fie ușor de iubit și greu de uitat.

..încă mai crezi că vrei să faci asta? Să așternem literă după literă, să râdem de cuvinte vechi și să formăm altele noi, să le silabisim împreună atunci când ne încurcăm, să trecem peste toate punctele de suspensie pe care le întâlnim, să ne uimim unul pe celălalt, să exclamăm împreună, să alcătuim o pereche de ghilimele și să ne lege o cratimă pusă exact acolo unde trebuie.

Gândurile vor deveni fapte și faptele sunt chiar rândurile din paginile noastre colorate. Le dăm nuanțe numai după placul nostru și dacă se va întâmpla să rămână vreuna goală, e doar de dragul nopților albe…

 Acum că deja m-ai ctitit printre rânduri, e momentul să pun punct. Pui un punct deasupra punctului meu, avem două puncte: putem să continuăm fraza. Pui un punct lângă.. avem o mare pauză.. Deci n-avem nimic.

Hai să punem multe puncte și să ne exprimăm tăcerea sau poate zecile de gânduri care ne-au inundat mințile…

...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s