Stai JOS!

Gata. M-am săturat. Mi-a ajuns. Îmi vine să descarc cartușuri întregi în voi. În voi, ăștia care v-ați dovedit a fi niște sifoane stricate și totuși, n-aveți pic de acid. Sunteți patetici, jalnici, sub orice critică. Sunteți demni de milă și habar n-aveți ce-i aia demnitate. Niște frustrați înzestrați cu un puțoi care cred că tot ce există e numai pentru a servi plăcerilor lor. Aveți impresia că alea două coaie, care și-așa sunt din ce în ce mai puțin acolo unde le e locul, vă dau dreptul să faceți și să spuneți orice, fără să vă pese sau să vă gândiți măcar un pic la consecințe?

Sunteți penibili. Sunteți mai rău ca toate prințesele alea proaste pe care le-am văzut la viața mea și acum serios, am văzut destule. Aveți impresia că mâncatul de rahat vă face mai bărbați decât NU sunteți deja? Vă crește.. stima de sine? Organul se vede că nu v-a crescut cât trebuie și dacă și-așa e prea scurt, măcar aparențele să le salvați, nu? Adică.. ce mai contează că ai p**a mică dacă tu ești super caterincă? Oups, sper că n-am fost prea dură la partea asta. Lasă, măcar eu să fiu dură, că tu oricum ești flasc de fel.

O mie de pătrățele pe abdomen? Ditamai brațele și niște picioare enorme? Masculul feroce sau doar niște specimene.. atroce? Ia-ți-o oricum, e total degeaba dacă tu ai fost și ești în continuare un asin prost.

Mai bine rămâneți toți acolo cu dragostea voastră penibil de puternică pentru oglinzi și pe care v-o maniestati într-un mod mult mai primitiv decât o facem noi, femeile. Cu toate astea, aveți mereu ceva de comentat cu privire la timpul pe care ni-l petrecem aranjându-ne. Voi sunteți aia sinceri și adevărați, iar noi, niște zgripțuroaice false și de plastic. De fapt, vouă vă plac femeile nemachiate și nesofisticate, dar stați doar cu găleți de vinarom și vă păcăliți singuri cu orice ambalaj frumos. Bineînțeles, tot vina noastră este că ne ambalăm, voi doar ne luați de-a gata.

Rămâneți cu frezele voastre de ciudați. Purtați în continuare cine știe ce fel de accesorii dubioase și hăinuțe strâmte, da’ măcar nu vă mai plângeți când vă iau altele drept căței. Executați totul robotic, totul la comandă, ați face orice ca să puneți laba chiar și pe cel mai mic os, iar atunci când îl primiți, nu știți ce trebuie să faceți cu el și începeți să vă plângeți că atunci când l-ați primit era deja ros.

Stați cu 3 sferturi din chilot la vedere și aveți grijă când vă aplecați, nu e deloc o priveliște plăcută să vezi un smoc de păr cum își face loc să iasă la lumină. E chiar scârbos. Luați-vă tricouri pe mărimea voastră sau măcar încercați să nu mai ridicați mâinile, dacă tot știți că vă plac numai modelele cu buricul gol. Nu v-a cerut nimeni să fiți gay și totuși, vă pricepeți atât de bine! Niște saci de cartofi cu zero creier și zero personalitate – 100% NATURAL, mai ceva ca sucurile pe care scrie „PULPĂ” și chiar aceea fiind detaliul care îi lipsește cu desăvârșire.

Am scris asta pentru simplul motiv că am avut întotdeauna o părere mult mai bună despre bărbați decât despre femei, dar în ultimul timp îmi tot lasă impresia că încearcă din răsputeri, ba chiar se chinuie să-și inverseze rolurile.

 Bărbații adevărați n-au nevoie de reclamă, au nevoie de atitudine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s