Noi pe unde mai dăm din cap?

Se apropie cu pași repezi câteva lansări importante, nu numai pentru mine, dar bănuiesc că și pentru industria hip-hop-ului românesc.
Cu această ocazie, aș vrea să vorbesc câte puțin despre fiecare din concertele ce vor urma, de dragul celor care sunt sceptici și mai puțin sceptici atunci când vine vorba despre rap.

În ordine cronologică, lansările urmează să fie mâine, joi, 22 noiembrie, sâmbăta viitoare pe 24 noiembrie și pe 16 decembrie, într-o duminică.

Cedry2k, unul dintre cei mai importanți și apreciați artiști ai rap-ului românesc, își anunță concertul de retragere printr-o lansare de album.
Acesta poartă titlul de „IDENTIATE” și pun pariu de-acum că va reuși să răspundă multor întrebări de genul „cine sunt?” și „de ce?”. Lansarea va avea loc mâine la Silver Church Club (Calea Plevnei nr.61), începând cu ora 21:00, iar prețul biletului este 25RON și se achită la intrare.
Pe scenă, alături de Cedry2k vor mai cânta: Carbon, Dragonu, Deliric, Vlad Dobrescu, Doc, Aforic, Stress și Euforic, iar de scratch-uri se va ocupa Dj Grigo. O să fie un show excepțional, 100% adevărat, ca și toate celelalte pe care Cedry2k le-a susținut de-a lungul carierei sale muzicale. Orice altă prezentare ar fi de prisos, căci nimic nu bate senzația pe care ți-o oferă un astfel de concert!


Următoarea lansare despre care scriu va avea loc joi, 22 noiembrie, la Kulturhaus București (str. Sfânta Vineri nr.4), unde SUBSEMNATU care a lansat deja online noul său material, intitulat „Subsemnatu’ în casă”, știe că nimic nu bate live-ul, așa că… Petrecerea de lansare va începe la ora 22:00, iar prețul biletului este 15RON. Acest mixtape care include piese mai vechi, dar și bucăți fresh din studioul SubsProduction, vă este prezentat de Chronic, o echipă formată din 3 DJ, Grigo | Chill Will | Tecko Starr, profesioniști adevărați când vine vorba de scratching și mixing. De asemenea, pe scenă vor mai urca AFO, Arssura, Ezekiel și Shobolanu. Aveți mai jos două link-uri de promovare și tracklist-ul evenimentului la care vă așteptăm în număr cât mai mare!

AFO prezintă „Subsemnatu în casă” promo lansare 22.11.2012


„Subsemnatu în casă” promo lansare 22.11.2012 in Kulturhaus

Pe 24 noiembrie, începând cu ora 21:00, în incinta clubului Chaos Venue (Str.Turturele nr.11, fostul Why Not), are loc un eveniment care te asigur că „O să-ți placă”! De ce zic asta?
Pentru că raku, unul dintre puținii raperi autentici din România, lansează cel de-al șaselea album solo al său, intitulat „O să-ți placă” – „un material în care se luptă calitatea cu cantitatea”.
În deschiderea evenimentului îi vom vedea pentru prima oară pe artiștii de la SubBrigade (Archer, B-Jam, Herbalrasta și Milesdeep), iar alături de raku vor fi prezenți Anda Dimitriu, Pacha Man și Style Da Kid, invitați care au contribuit la producerea acestui material împreună cu Slyder, Motzu, Shift, Badsector, Christu, întreaga echipă Chill Brothers și mulți alții.
Biletele sunt disponibile la presale la prețul de 15RON sau în ziua de concert, la intrare, la prețul de 20RON.
De asemenea, există 50 bilete VIP la prețul de 45RON. Acestea includ accesul la concert, ultimul material discografic, precum şi afişe în serie limitată cu autograful artistului.
Avem aici afișul evenimentului și un video în care raku ne vorbește despre albumul lui care sigur „O să-ți placă”!

Ce este CARBONul? Este un element remarcabil din mai multe motive. Printre formele sale diferite se numără una dintre cele mai moi (grafit) și una dintre cele mai dure (diamant) substanțe cunoscute. Mai mult, are o capacitate deosebită de a forma legături chimice cu alți atomi mici, incluzând atomii de CARBON, iar mărimea sa îl face capabil de a forma legături multiple.
Cine este CARBON? Ei bine, CARBON este reprezentant al label-ului FACEM RECORDS și își lansează cel de-al treilea album ce poartă numele de „Elemente Instabile”. Lansarea are loc pe 16 decembrie, la Silver Church Club (Calea Plevnei nr.61). Nu am văzut mai multe detalii până în momentul de față, doar un mini-afiș, tocmai de aceea am atașat una dintre piesele de excepție de pe „Catharsis”, ultimul album semnat Carbon, lansat pe 20 mai anul acesta. De altfel, artistul nostru nu are nevoie de o prezentare prea amplă. După părerea mea, este un MC remarcabil, unul dintre puținii cântăreți care încă face rap în adevăratul sens al cuvântului și care a reușit să se mențină consecvent în ceea ce privește stilul pe care-l promovează.

Carbon – Reversul Medaliei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s