Azi NU

Spre deosebire de alte miercuri banale, astăzi a fost una din zilele alea în care parcă îți dorești să dormi până mâine. Păcat că trebuie să ajungi la finalul ei că să-ți poți da seama de asta… Obositoare, supărătoare și absolut lipsită de noimă s-a dovedit această miercuri. Și de fapt, cea mai lipsită de noimă aș fi eu, dacă m-aș apuca s-o povestesc și să-i întristez și pe alții la rândul lor. De curând discutam cu o colegă despre cum e atunci când cineva trece prin ceva „rău”, cum e când chiar e „nasol” pentru o persoană și mi-a spus că ea până acum, din toate situațiile întâlnite, a înțeles o treabă: „De fiecare dată când e rău, poate să fie și mai rău”. Am completat-o și eu spunându-i că e normal, pentru că și atunci când „e bine” este întotdeauna loc de și mai bine.

Pfff, nici să scriu nu-mi vine.. Singurul lucru pe care vreau să-l fac este să dorm mult. Foarte mult. Vreo.. 2 săptămâni. Cu instrumentalele lui Silent Strike în căști. Și poate când mă trezesc, o să fie totul beton din nou.
Am o mie de gânduri care îmi aleargă prin cap și care pur și simplu au reușit să-mi distrugă toată inspirația pe ziua de azi.
Mă duc să-mi pregătesc muzica și să m-apuc de dormitul ăla..

„O să fie bine, o să fie bine.”

Și cu asta, sper s-aveți o noapte mai bună..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s