S-a mai dus o săptămână, a mai venit un weekend

Și dacă tot e aproape weekend, înseamnă că încep petrecerile. După așa o săptămână aglomerată, trebuie neapărat să ne relaxăm cu niște muzică bună.

De exemplu, diseară de la ora 21:00 în Cuzco Club (fostul Q-Pub de pe Mendeleev 35, Piața Romană) are loc o petrecere belea! Băieții de la Chronic (3 DJs with mad skillz) ne vor încânta cu fel de fel de piese hip-hop, g-funk, electro și așa mai departe. Intrarea este liberă și chiar dacă nu s-au anunțat prea mulți participanți până acum, bat pariu că o să iasă ceva mișto!

Evident că nu avem toți aceleași gusturi și evident că mai sunt și alte lucruri de făcut vineri seara. Pentru iubitorii de karaoke, ca-n fiecare vineri seară, la Plach (B-dul Dacia 153-155) are loc un Karaoke Show, găzduit de Vlad Petre.

Cică în Spice Club (Calea Victoriei 21-23) vine Smiley omul, are un concert pe-acolo. Ah, stai că mi-a zis tovarășul Ruffy că și la The Push Club (Bulevardul Carol I, nr.61) e un party RnB mișto, cu Dan Apetria si Jay.

Bine, dacă stai să iei Bucureștiul la pas, e imposibil să nu găsești o petrecere, sau măcar ceva care să semene cât de cât cu o petrecere… Singurele lucruri care diferă sunt locul, ora, prețurile și cel mai important: OAMENII și MUZICA. În rest, Cuba Libre au mai peste tot.. :))

Toate acestea fiind scrise, vă doresc un weekend cât mai belea și sper ca forța să vă îndrume către cele mai tari și de neuitat petreceri! By the way, eu mă duc la Chronic Party, unde vă aștept și vă sfătuiesc să veniți și voi, dacă aveți chef niște muzică bună, în adevăratul sens al cuvântului. Buh-Bye!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s